Kontakt os på Tlf.: +45 9828 1567 eller Mail: info@spaerfabrik.dk
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 9828 1567

Send os en e-mail

Der er ingen varer

Bjælkespær eller plankespær skaber rummelighed

Hos Hjallerup Spærfabrik A/S i nærheden af Aalborg i Nordjylland fremstiller vi alt inden for træspær som for eksempel bjælkespær. Der skal etableres en kiprem, som bærer af i hver ende. Bjælkespær bliver fremstillet af bjælker i konstruktionstræ eller i limtræ alt efter den ønskede spændvidde.

Mindre tagetage kan udnyttes bedre med bjælkespær

Bjælkespær giver et rummeligt loftrum og dette træspær er fordelagtigt, hvis man ønsker, at loftfladen skal være parallel med tagfladen. Det er især en fordel, hvis der er begrænset plads på en tagetage, der skal udnyttes til for eksempel beboelse eller ekstra værelser.

Bjælkespæret kan anvendes ved spændvidder indtil omkring 6 meter, men det afhænger af hældningen, bjælkeafstanden og vægten på tagbeklædningen.

Der kan benyttes gitterdrager, hvis man ønsker en større spændvidde. Der kan også fremstilles højere bjælker, hvis der er behov for en større spændvidde. Det er endvidere muligt at fremstille bjælkespær, hvis der er brug for mere højde til at overholde eventuelle isoleringskrav.

Ring for at få et uforpligtende tilbud på spær

Du er altid velkommen til at kontakte os for at drøfte de forskellige muligheder inden for bjælkespær. Vi råder og vejleder gerne. Du kan kontakte os på telefon 98 28 15 67, eller skrive til info@spaerfabrik.dk.