Kontakt os på Tlf.: +45 9828 1567 eller Mail: info@spaerfabrik.dk
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 9828 1567

Send os en e-mail

Der er ingen varer

Gitterspær til haller og uudnyttede tagrum

Hos Hjallerup Spærfabrik A/S nær Aalborg i Nordjylland laver vi alle typer af træspær såsom gitterspær. Da alle spær er lige gode løsninger, afhænger det meget af smag og behag samt personlige behov.

Hældningen på gitterspær er typisk 15-30 grader

Fordelen ved gitterspær er, at de er selvbærende. Det betyder at de kun behøver at hvile på ydermuren. Dog kan der være behov for mellemunderstøtning, hvis spændvidden er på omkring 20-30 meter eller mere. Behovet for mellemunderstøtning afhænger både af hældningen og vægten på tagbeklædningen. Hældningen på gitterspær vil typisk være mellem 15 og 50 grader.

Gitterspær anvendes normalt, hvis tagrummet ikke kan eller skal benyttes til noget. Denne form for træspær er fordelagtigt til huse med et uudnyttet tagrum, hvis man ønsker en kraftig varmeisolering af loftet med effektiv ventilation. Samtidig er fordelen, at det er nemt at inspicere tagrummet.

Kontakt os for at få mere information om spær

Kontakt os gerne for at høre mere om vores gitterspær. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 98 28 15 67, eller skrive til på info@spaerfabrik.dk.