Kontakt os på Tlf.: +45 9828 1567 eller Mail: info@spaerfabrik.dk
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 9828 1567

Send os en e-mail

Der er ingen varer

Hanebåndsspær eller A-spær til loft med beboelse

Hos Hjallerup Spærfabrik A/S i nærheden af Aalborg i Nordjylland fremstiller vi forskellige former for træspær som blandt andet hanebåndsspær. Denne type benyttes, hvis loftrummet skal bruges til beboelse nybyggeri eller ved ombyggeri.

Mellemunderstøtning er påkrævet til hanebåndsspær

Hanebåndsspær er velegnet, hvis der er eller skal være beboelse på tagetagen. Der er dog ikke ligeså stor mulighed for udnyttelse af plads som i stueetagen.

Samtidig skal man være opmærksom på, at det normalt er påkrævet med en mellemunderstøtning for spær med spærfod. Det kan eksempelvis være en bærende væg eller en bjælke. Afstanden mellem understøtningerne på bjælkelaget bør ikke overstige 5-6 meter.

Hanebåndsspær kan laves med enten gennemgående spærhoveder, hvor spærhovedet danner et skråt udhæng, eller de kan laves med en gennemgående spærfod, hvor spærhovedet danner et vandret udhæng.

Ring for at høre om hanebåndsspær til nybyggeri og ombyggeri

Få mere info om hanebåndsspær, A-spær og træspær. Vi drøfter gerne forskellige muligheder, råder og vejleder om valg af spær, konstruktion og dimensionering. Derpå fremsender vi et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på telefon 98 28 15 67. eller skrive til info@spaerfabrik.dk.