Kontakt os på Tlf.: +45 9828 1567 eller Mail: info@spaerfabrik.dk
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 9828 1567

Send os en e-mail

Der er ingen varer

Saksespær ved behov for større rummelighed

Hos Hjallerup Spærfabrik A/S i Nordjylland fremstiller vi forskellige typer af træspær; såsom saksespær. Alle spær er lige gode løsninger, men det kommer naturligvis an på ønsker og behov. Træspær er forskellige, nogle er selvbærende mens andre ikke er.

Maksimal spændvidde afhænger af det valgte saksespær

Fordelen ved saksespær er at de er selvbærende, har en større indvendig hældning og er derfor egnet hvis man ønsker en større rummelighed under taget, af æstetiske eller praktiske årsager. Forskellen fra saksespær i forhold til gitterspær er med andre ord, at spærfoden er skrå.

Normalt skal forskellen mellem den indvendige og den udvendige hældning være på minimum 15 grader. Forskellen kan være mindre, men det afhænger af hældningen, spændvidden og vægten på tagbeklædningen som det også gør i forhold til den maksimale spændvidde. Et standard saksespær i den korrekte dimensionering kan klare op til lidt over 20 meter.

Ring gerne for at høre mere om vores spær

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere saksespær. Du kan ringe til os på telefon 98 28 15 67, eller sende en e-mail på info@spaerfabrik.dk.